Μια πρωτότυπη καμπάνια!

Μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια “έτρεξε” η Betfair, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν της, την συνήθεια των ανδρών όταν παρακολουθούν beach volley!

Μία διαφημιστική καμπάνια στις εμφανίσεις αθλητριών της Βρετανίας ήρθε να ενθαρρύνει τους θαυμαστές του αθλήματος, έτσι ώστε να φωτογραφίσουν τα καλλίγραμμα οπίσθιά τους!

Η διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε στο τουρνουά Visa FIVB Beach Volleyball International που διεξάχθηκε στο Horse Guards Parade και διήρκησε μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Έτσι, στο κάτω μέρος του μπικίνι των αθλητριών, Zara Dampney και Shauna Mullin, υπήρχε ένας κωδικός(QR code), που όταν φωτογραφιζόταν από smartphone οδηγούσε αυτόματα στην ιστοσελίδα της εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού, Betfair.

“Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το beach volley και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η διαφημιστική μας καμπάνια θα μείνει στη μνήμη από όσο το δυνατόν περισσότερους φαν του αθλήματος”, σχολίασε ο Andy Lulham της Betfair.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν είχε επιτυχία η διαφημιστική καμπάνια, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω τους, ασχέτως με την διαφήμιση.

1 Comment

  1. Ωραίος κω….δικός…!!!χαχαχα Σε λίγο θα χρησιμοποιούν και RFID tags πάνω στους αθλητές….Είδωμεν…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *